Megosztás a következőn Facebook
Megosztás a következőn Twitter
Megosztás a következőn Google +
Megosztás a következőn LinkedIn
×

KUHN tarlóápoló gépek és tárcsás kultivátorokTeljesítmény és kényelem egyben

 

A KUHN vontatott tarlóápoló gépei

A KUHN széles választékot kínál a szántóföldi talajművelés terén, a tarlóműveléstől kezdve a magágykészítésig. Legyen szó kapás és/vagy tárcsás kivitelről, a KUHN gépei között biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb eszközt. Talajművelő gépeink alkalmazkodnak a legváltozatosabb körülményekhez is annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a talajból.

A minőségnek és a sokéves tapasztalatnak köszönhetően, a KUHN gépek lehetővé teszik a termelékenység növelését a működési költségek csökkentésével, miközben a különböző talajművelési szakaszokban Ön optimális kényelmet élvez.

A KUHN mindezek mellet optimalizált megoldásokat is kínál a felszíni vagy mély tarlóápolás érdekében. Ne habozzon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy Ön is részesülhessen a technikusaink és kereskedelmi szolgáltatásaink által kínált szaktudásból.

Fedezze fel Ön is a Kuhn tarlóápoló gépeinek teljes skáláját:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE ?

Találkozót szeretne kérni ? Árajánlatot szeretne kérni ?

TALÁLJON KERESKEDŐT

Optimer + & Optimer XL

A független tárcsás kultivátorok

Keverési minőség: Ezek a tarlóápoló eszközök elősegítik a talaj és a növénymaradványok intenzív keveredését a nagy munkasebesség (15 km / h) és a tárcsák különféle elhelyezése miatt.

Gyors és könnyű beállítás a vezetőfülkéből: a munkamélység folyamatos hidraulikus beállítása a vezetőfülkéből egyedülálló kényelmet és sebességet biztosít bármilyen egyéb szerszám használatát nélkülözve.

A hengerek széles választéka: a hengerek teljes választéka áll rendelkezésre a talajjavítás optimalizálása érdekében. Ön az igényeinek megfelelően át tudja alakítani tarlóápoló eszközét, a különböző hengertípusok alkalmazkodnak bármilyen típusú talajhoz.

Fedezze fel az OPTIMER + rövid tárcsát...

Fedezze fel az OPTIMER XL rövid tárcsát...

Prolander

Ideális eszköz a magágykészítéshez

Prolander 7500

Minőségi munka és nagy átömlési keresztmetszet: a Prolander kapás magágykészítő kultivátor 5 sorban, egymástól távol elhelyezett dinamikus kapákkal van felszerelve, melynek köszönhetően a gép könnyedén át tud haladni a szármaradványokon. Ezzel válik ez a Kuhn gép a tökéletes mezőgazdasági magágyelőkészítővé.

Gyors és könnyű beállítás a vezetőfülkéből: a munkamélység folyamatos hidraulikus beállítása a vezetőfülkéből egyedülálló kényelmet és sebességet biztosít bármilyen egyéb szerszám használatát nélkülözve.

Időmegtakarítás és gyors alkalmazkodás a munkakörülményekhez: Mivel a KUHN célja az Ön termelékenysége, a Prolander magágykészítő kultivátorok minden munkakörülményhez tökéletesen alkalmazkodnak, a magágy elkészítésétől a második tarlóművelésig, egészen a vetéssel bezárólag.

További információ...

Performer

Tárcsás és kapás szántóföldi kultivátorok

Performer 6000

A szakaszok optimalizálása: a tárcsákkal és kapákkal felszerelt Kuhn Performer szántóföldi kultivátorok 4 művelet elvégzését teszik lehetővé 1 lépésben: aprítás, keverés, lazítás és tömörítés.

Kiváló földben tartás: a Non-Stop hidarulikus biztosítású kapák akár 900 kg-ig szabályozhatóak, ezzel elkerülhető mindennemű kapakiugrás, bármilyen nehéz munkakörülményről legyen is szó.

Felhasználói kényelem: minden beállítás hidraulikusan történik a vezetőfülkéből, ahol Ön közvetlenül beállíthatja a nyitótárcsák mélységét, vagy tökéletesítheti a gép szintezésének beállításait is.

További információ...

Cultimer M / L

A sokoldalú kapás kultivátorok

Performer L 4000

Kivételes keverési minőség: A hajlított kapák alakja és a Cultimer csavart terelőlemezei lehetővé teszik a talaj és a szalma homogén keveredését. Ezek az eszközök kisebb teljesítményt igénylenek, ezáltal csökkentve a gép felhasználási költségeit.

3 munkafolyamat 1 menetben: a Cultimer kapás kultivátorai 3 munkafolyamat elvégzését biztosítják egyetlen lépésben: intenzív keverés, lazítás és tömörítés.

Minden gazdasághoz a megfelelő eszközt: a KUHN a gazdaságok igényeihez igazodik. A tarlóápoló eszközök 2 vagy 3 sorban elhelyezett kapasorral rendelhetőek, 75-420 lóerő traktorokhoz.

További információ...