Kuhn - KUHN farm machinery: Soil Preparation-Seeding-Fertilisation--Hay/Silage Making-Bedding & Feeding
Search
  
 Termékek 
  
  
 Kuhn Center Magyarország 
  
  
 Hírek 
  

Fertilisation

Műtrágyaszórás

Egy gazdaság nyereségessége alapvetően a nagyszámú inputanyag és az üzemeltetés költségeitől függ. A műtrágyaköltségek jelentős szerepet játszhatnak a nyereségesség vonatkozásában, és gyakran óriási elérhető potenciális költségmegtakarítás rejlik abban, ha optimalizálják a műtrágyák kiszórásának módját. A KUHN műtrágyaszórók a gépet hosszú élettartamát és nagy szórási teljesítményt biztosítanak, továbbá növelhetik a gazdaság nyereségességét azáltal, hogy biztosítják a műtrágya hatékony kiszórását.

A KUHN műtrágyaszórók az Ön tetszését is el fogják nyerni azzal a képességükkel, hogy pontos műtrágya adagolást és egyenletes kijuttatási mennyiséget biztosítanak.

Bizonyos modellváltozatok nem minden országban rendelhetők. Kérjük, hogy mindig konzultáljon a helyi márkaképviselővel.
Fertiliser Spreaders
KUHN fertiliser spreaders adapt to all kinds of work: spreading fertiliser across open fields, along field edges and marginal zones, late fertilisation, and...
Lifting Equipment
A KUHN LEVSAK emelő berendezés könnyen és praktikusan használható, így lehetővé teszi a műtrágyaszóró erőlködés nélküli feltöltését teljes biztonságban. A LEVSAK emelő berendezés minden traktor és műtrágyaszóró típushoz megfelelő, és akár 1000 kg-os zsákokat is képes mozgatni.

  KUHN SITE    THEMATIC WEBSITES    SOCIAL NETWORKS  
contifonte.fr

RSS

FaceBook